Användare: Lösenord: Autologin

1000 kr bonus skattefritt

Bra utbud med höga odds skattefritt
Öppet forum > Kan inte logga in längre. Inget svar från support
Vad som helst.

Hej! Efter återställning av min iphone så behövde jag skriva in användaruppgifter för att logga in här (har varit ständigt inloggad tidigare).
Då kom det upp att jag knappat in fel användar- eller lösenord, vilket inte var fallet, för jag hade t o m sparat registreringsmailet, där mina inloggningsuppgifter stod.

Jag begärde ändå ett nytt lösenord men det blev samma visa med detta. Begärde nytt lösenord en andra gång men det funkar helt enkelt inte. Har stängt ner webbläsaren och testat efter det, men utan framgång.

Har skickat förfrågan till admin@spreadsheet.se, men jag får inget svar. Skickade första mailet för ca 1 vecka sedan och ett till nyligen.

Gäller inte denna mailadress längre/har de ingen support längre?

Startade nytt konto för att kunna ställa denna fråga. Riktigt irriterande att inte komma åt spreadsheets man lagt ner väldigt mycket tid på. Återstår ju bara att hitta annan sida om de inte har support här, för samma sak lär ju hända igen annars

Mvh Lars

Skrivet av bolme@la 2016-07-11 10:34

Jag har också problem när jag loggar in via min Iphone. Det går bra att logga in första gången men så fort jag klickar mig vidare på sidan så kastas jag ut.
Jag har skickat ett mail idag till admin så jag avvaktar svar.

Med vänlig hälsning Mattias

Skrivet av Arbfors 2016-08-04 08:52
Sida: av 1

Meddelande:

StartsidanHjälpListaBlogglistaSpelschemaForumGlömt lösenordRegistrera

Copyright © 2009-2012 spreadsheet.se